dilluns, 3 d’octubre del 2016

SCRATCH GO!!!

Ha començat la cerca i captura de...

Pokemons? No! Avui han començat a aparèixer pels voltants de l'escola blocs de codi Scratch, acompanyats d'alguns personatges ben curiosos. Es tracta del gat Scratch i dels seus amics Nano, Giga, Gobo, Pico i Tera.

Si no els heu vist és que no heu mirat de la manera adequada, o amb l'aparell adient. Per poder-los localitzar i capturar necessitareu convertir el vostre smartphone en un aparell buscador, mitjançant l'app Wallame (AndroidiOS). Quan en trobeu un només caldrà que li feu una foto amb la mateixa app. Tots els personatges que captureu els podreu  compartir.


Una forma de celebrar la setmana de la programació

Evidentment, aquests personatges no han aparegut sols, els anem posant des de l'escola per donar un caire més lúdic a la celebració de la Europe Code Week (setmana europea de la programació) que tindrà lloc del 15 al 23 d'octubre. Al llarg d'aquests dies hi hauran un gran nombre d'activitats a tota Europa.



Els personatges aniran apareixent acompanyant un dels blocs d'Scratch. Encara que només es tracta d'una imatge, us reptem a que intenteu fer programes on apareguin els blocs que hàgiu capturat. Si us falta un bloc sempre el podreu buscar, o aconseguir que algú us digui on es troba. El que sí us assegurem és que abans del 15 d'octubre tots els blocs estaran col·locats i els mantindrem tot el mes.


Ara només cal que us animeu i armats del vostre telèfon amb l'app Wallame intenteu trobar el màxim nombre de blocs.

Per que no us costi començar us donem una pista d'on es troba el bloc de la bandera verda.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada