dilluns, 27 de març del 2017

PRIMER SCRATCHED MEETUP CATALÀ

La trobada era també la primera a Europa.

Els ScratchEd meetup són trobades informals organitzades per la comunitat d'educadors d'Scratch coneguda com ScratchEd. Fins ara només havien tingut lloc a Estats Units i Canada, però cap a Europa.

El dissabte 25 de març estàvem convocats per a participar a la trobada d'educadors d'Scratch. U
n grup de docents interessats en la programació per blocs, com és el cas d'Scratch, vam respondre a la crida feta pel Pau (Scratchcatalà), la Rita (GamifiCAT) i el Pep i ens vam presentar al BDN Lab.

El lloc de la trobada ja era interessant, un Fablab a Badalona amb molta empenta i ganes d'acollir makers ja sigui a nivell particular, com a família, o com a centre educatiu.

La jornada es va iniciar amb la presentació per part dels organitzadors i la creació del mapa de sessions a partir dels interessos dels assistents. Es van crear dues sessions simultànies, una dedicada a Scratch i l'altre a Snap! i una sessió conjunta on parlar de diferents novetats relacionades amb la programació per blocs.

En resum una jornada molt interessant on van aparèixer moltes idees que us anirem explicant i que anirem aplicant. A més, va ser el moment en que docents de la programació per blocs vam començar a construir una comunitat que pot generar moltes sinergies. 

Moltes gràcies als organitzadors!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada