dilluns, 12 de desembre del 2016

I TU, JA PROGRAMES?

Adquirir coneixements en programació i robòtica pot aportar beneficis a tothom.

La setmana passada va tenir lloc un esdeveniment de promoció de la programació, l'Hora del Codi. Del 5 a l'11 d'aquest mes es van dur a terme milers d'activitats a tot el món per introduir als "joves" (de 4 a 104 anys) en la programació.

L'organització sense ànim de lucre code.org, que organitza l'esdeveniment, defensa que tothom ha de tenir l'oportunitat d'aprendre informàtica. Ajuda a generar habilitats, lògica i creativitat en la resolució de problemes.




Els nois i noies del nostre centre realitzen diferents activitats durant la seva escolarització que afavoreixen l'aprenentatge de la programació i el desenvolupament del seu pensament computacional però, i les mares i pares?

Adquirir coneixements de programació pot afavorir el desenvolupament d'una gran varietat d'habilitats. Voleu començar? Només cal que trieu un tutorial dels que hi ha a l'enllaç de l'Hora del Codi, a la web d'Scratch, o si voleu fer un primer tastet, també podeu provar amb aquesta combinació entre ball i programació que ha fet la gent de google amb motiu del Nadal.

Recordeu que el proper dia 18, a la jornada de portes obertes, estrenarem el joc de Nadal que aquest any han fet els alumnes de primer d'ESO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada