dilluns, 19 de setembre del 2016

JORNADA TAC 0-8

Més de 400 professionals de l'ensenyament es van reunir dissabte passat a la UAB.

A les 9:00 del matí. Amb puntualitat ("per respecte als que han arribat a l'hora") el degà de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, el senyor Gairín va inaugurar la Jornada TAC (0-8). Una trobada de docents per parlar de la tecnologia i els nens i nenes de 0 a 8 anys (fins a segon de primària).

Ja en el panell de propostes reeixides, un conjunt d'experiències que per les seves característiques i pel fet d'haver funcionat mereixien l'atenció de tots els assistents, una cita del pedagog americà John Dewey es convertia en el resum ideal del que pensàvem els que estàvem allà:

 "Si ensenyem als estudiants d'avui com ensenyàvem als d'ahir els estem robant el demà".

Al llarg del matí van tenir lloc diverses presentacions simultànies d'experiències i de nous productes de robòtica educativa. En aquestes jornades en les que el punt d'interès es troba en la franja d'edat més petita (hi havia presentacions d'escoles bressol fins a cicle inicial) es poden veure propostes que en d'altres trobades, amb un perfil més tecnològic, no apareixen i que resulten molt interessants per la manera com resolen en diversos centres les dificultats associades a l'edat dels nens i nenes amb els que les fan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada