dilluns, 23 de maig del 2016

#JPRE 2016

Per tercera vegada vam ser-hi a la Jornada de Programació i Robòtica Educativa.

El dissabte a les 9:00 del matí estàvem convocats al Citilab. Tenia lloc la vuitena edició de la JPRE, coneguda com a Jornada Programa.

Encara que no és la primera vegada que anem a aquesta jornada, aquest any no només anàvem a veure i escoltar els projectes i les propostes amb les que cada any ens enriquim, en aquesta ocasió mostràvem la feina que hem fet en el camp de la programació i la robòtica per si pogués fer servei a algú.

Començaven les jornades a l'auditori amb els i la representant de les institucions (Citilab, Generalitat, i Ajuntament de Cornellà), donant la benvinguda als assistents. En aquestes primeres intervencions, va tornar a aparèixer la propera acreditació de la competència digital per part dels docents.

Seguit de la intervenció de les autoritats, ho va fer el panell d'experts, amb explicacions sobre el programa "impulsem la robòtica", i les iniciatives code club, robolot i robotseny, totes destinades a promocionar la programació i la robòtica entre els nois i noies.

Després de l'esmorzar, i de visitar la fira d'experiències i les novetats (i no tant novetats) que les empreses del sector mostraven, van començar els diferents blocs de ponències i tallers. Resulta impossible resumir en unes poques línies la quantitat i qualitat dels materials que vam veure, però d'alguns d'ells anirem parlant pel seu interès; i alguns altres apareixeran a la nostra escola.

I nosaltres? En parlarem la propera setmana. De moment podeu visualitzar la presentació que vam fer servir. (La teniu al lateral, a dalt de tot)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada