dilluns, 22 de febrer del 2016

VAM SER-HI A LES PORTES OBERTES DE L'ESCOLA

Amb l'ajuda d'alumnes de l'ESO vam mostrar la feina que es fa en programació i robòtica.


La raó de ser d'una escola són els seus alumnes. Per això que un grup d'ells dediqui part del seu diumenge per venir a mostrar el que es fa en programació i robòtica a l'escola és una bona noticia.

Quan els pares dels futurs alumnes de l'escola passaven pel nostre petit racó, veien algunes mostres del que treballem en els diferents nivells: Bee Bot a infantil i cicle inicial, Pro bot a cicle inicial i mitjà, Scratch a cicle superior i ESO; i S4A a l'ESO.  A més, rebien explicacions sobre el projecte de programació i robòtica dels dos professors que estàvem allà i segur que els més observadors van veure uns nois que trastejaven els diferents dispositius que teníem.

En Gorka, en Dani, en Kevin, l'Isaac, l'Àlex i en Sergi canviaven la programació del Pro Bot, controlaven la Bee Bot i engegaven, quan calia, el programa en S4A.

Quan els vam demanar si podrien venir a donar un cop de mà no  ho van dubtar s'hi van apuntar ràpid. Sense la seva ajuda no hagués estat possible l'èxit que vam tenir en el nostre intent d'explicar què fem a l'escola en programació i robòtica.

Moltes gràcies als 6!.


a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada