diumenge, 25 d’octubre del 2015

VAM VISITAR EL CFGS DE MONS VIRTUALS, REALITAT AUGMENTADA I GAMIFICACIO

L'escola forma part de la fundació ICEX, que l'organitza.

Un grup de professors vam poder acompanyar a membres de l'equip directiu en la visita que van realitzar al Citilab, seu del Cicle Formatiu de Grau Superior de Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació.

Al llarg de les dues hores que va durar la visita de la mà de dos dels seus responsables, el Sr. Lucio Tavera i el Dr. Xavier Salla, vam poder assistir al procés d'aprenentatge dels futurs tècnics superiors i a una mostra del que seran capaços de fer.

El cicle és una adaptació del d'Animacions 3D, jocs i entorns interactius; i pretén formar professionals per un dels camps on es preveu que apareguin més llocs de treball en un futur proper. En ell els i les alumnes descobreixen com crear mitjançant ordinadors entorns de tota mena amb aparença real; barrejar elements virtuals i reals o utilitzar tècniques i mecàniques del joc en entorns no lúdics. A més, aquest aprenentatge el realitzen en un espai de referència en noves tecnologies com és el Citilab.

Que l'escola estigui involucrada en aquest projecte, mitjançant la congregació de la que forma part, és una bona notícia per a tots, per una banda haver estat alumne és un factor que es té en compte en la inscripció. Per una altra el coneixement generat en el cicle, pot repercutir en les activitats que es facin al nostre centre. Per aquest últim motiu estàvem alguns allà.

Entre els professors que acompanyaven a la Direcció i els Caps d'estudis, estàvem alguns dels responsables del projecte de Programació i Robòtica al que dóna veu aquest blog. La raó de ser-hi va directament relacionada a projectes futurs que tenim en estudi, i que poden ser enriquits gràcies a les possibilitats que dóna la relació del centre amb aquests estudis de grau superior.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada