dilluns, 12 d’octubre del 2015

AQUESTA SETMANA ÉS LA CODE WEEK!

L'escola participa amb diverses activitats.
Si vols participar les nostres activitats obertes al barri clica aquí

Com ja us explicàvem en l'entrada anterior, aquesta setmana es celebra la setmana de la programació a tota Europa. Amb aquest motiu hi ha preparats més de 3.600 esdeveniments dirigits a tota mena de públics, de nens d'Educació Infantil a adults; i sobre tota mena de temes (si voleu podeu cercar el que millor us vagi aquí)

A l'escola ens hem proposat donar a conèixer els diferents aspectes que treballem, per això hem organitzat activitats per a mares, pares, i qualsevol interessat; per a alumnes, i per als docents del centre.

Els alumnes de secundaria podran conèixer programes que utilitzen la mateixa filosofia d'Scratch: utilitzar blocs com si fossin peces de construcció. Els sistemes que veuran els serviran per crear programes que es poden visualitzar en qualsevol navegador i suport, i per crear elements en 3D que es poden imprimir, obtenint figures de diferents materials.

Els alumnes de sisè d'Educació Primària tindran un seguit de reptes relacionats amb Scratch.

Per a tot adult interessat, farem un taller on podran tastar els diferents aspectes que estem treballant amb els alumnes, o que treballarem al llarg del curs en programació i robòtica (Bee Bot, Pro Bot, Scratch, S4A, App Inventor).

L'any passat gairebé tot el professorat de l'escola va fer un primer curs d'introducció al pensament computacional i a la creativitat amb Scratch. Aquest any una gran part continuen aprenent sobre programació i robòtica.

Com podeu veure una setmana intensa per celebrar la Code Week, però si voleu fer més activitats només cal que cerqueu la que més us agradi.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada