dilluns, 15 de juny del 2015

ALGUNS JOCS PER A TAULETA.

Que finalitzin les classes no vol dir que no puguin continuar programant

Fa un temps us van presentar l'App de la Bee Bot per a Ios (Apple) i la versió que havíem fet en Scratch a l'escola, en aquell moment no existia una aplicació del mateix tipus per Android. Aquesta situació ha canviat amb l'aparició del nou producte dels creadors de la Bee Bot; la Blue Bot.

La Blue Bot és un dispositiu amb l'aparença d'una Bee Bot transparent, que presenta com a principal novetat la possibilitat de controlar-la via Bluetooh ja sigui amb el mòbil o la tauleta. Per poder fer-ho cal descarregar-se una aplicació disponible, com a mínim, per a dispositius mòvils Apple i Android; però el millor de tot és que no cal tenir la Blue Bot per poder jugar amb l'aplicació durant molta estona gràcies a les diferents opcions i pantalles que porta.

Per als que tingueu infants als que l'abelleta ja no cridi l'atenció, encara podeu utilitzar altres aplicacions en la mateixa línia. Una clàssica és Lightbot, disponible en opcions gratuïtes i de pagament per a Apple (1 i 2), Android (1 i 2), i altres dispositius en funció de la versió, fins i tot una versió web.

La companyia de joguines Lego també ha tret un joc per promocionar el seu últim producte de robòtica, el Mindstorms EV3. Es tracta d'una aplicació gratuita, disponible per a Apple i Android, en la que has de portar un personatge semblant al robot humanoide que es pot construir amb el producte físic.

Com veieu existeixen moltes opcions, aquestes són només una mostra, per passar una bona estona amb els nostres fills i filles desenvolupant al mateix temps el seu pensament computacional.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada