dilluns, 23 de febrer del 2015

VAM PARTICIPAR A LES PORTES OBERTES DE L'ESCOLA

Gràcies a l'ajuda d'un grup d'alumnes vam poder mostrar que estem fent i que farem.

Ahir, 22 de febrer, l'escola va celebrar la seva jornada de portes obertes amb la que donar a conèixer com som i que fem tots els que d'una manera o d'una altra en formem part.

Les famílies que van voler informar-se sobre com treballem, ho van poder fer gràcies a la presència de professors i professores de tots els nivells a diferents parts de l'escola, però també van poder conèixer l'opinió de pares i mares, i d'alumnat,  que ja estan a l'escola i veuen tot el que es fa amb uns ulls més propers als dels visitants, o veure tot el personal que pot arribar a tractar els seus fills, més enllà del professorat, des d'administració a cuina o els monitors de menjador i extraescolars.


Tenint present que la majoria de famílies que venien ho feien amb la intenció d'inscriure els seus fill a P3, vam centrar les demostracions de robòtica a la Bee Bot que utilitzen a Educació Infantil i ha explicar les seves possibilitats educatives. També vam mostrar el següent pas del projecte d'implantació de programació i robòtica en el centre; els robots anomenats Pro Bot que faran servir en breu els primers cursos d'Educació Primària.

Al llarg del matí també van venir famílies per diferents cursos, i per a primer d'ESO. En cada cas van rebre explicacions sobre que faria el seu fill o filla quan s'incorporés al projecte.

La feina de mostrar el que estem fent i d'explicar el que farem va poder dur-se a terme d'una forma molt fluida gràcies a la col·laboració d'un grup d'alumnes de la ESO.

A tots MOLTES GRÀCIES!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada