dilluns, 20 d’octubre del 2014

VAM CELEBRAR LA SETMANA DE LA PROGRAMACIÓ!!!

Pares i mares van poder fer una estona d'alumnes.

Dimecres 15 d'octubre, 17 hores. Un grup de pares i mares es troben al vestíbul amb un professor del centre, han vingut a participar en les primeres portes obertes sobre programació i robòtica que fa l'escola Regina Carmeli d'Horta. Aquesta jornada coincideix i forma part de la Setmana Europea de la Programació (Codeweek EU).

Queden endarrere els dies dedicats a organitzar i coordinar els tallers. En ells professors i professores de diferents nivells educatius (d'Educació Infantil a Educació Secundària) van treballar de forma conjunta per a que els tallers esdevinguessin una mostra del què es fa i del què es vol fer en l'àmbit de la programació i la robòtica al centre.

Un dels grups es dirigeix a les classes de Secundària, on aprendran a fer amb Scratch un joc que recorda al mític Pong per a un jugador, per fer-ho contaran amb la guia d'un dels professors que ensenya Scratch i altres temes de programació, com App inventor, als alumnes. Els altres participants van a les classes d'Infantil on les mestres d'aquest nivell els mostraran com funciona la Bee bot i què tenen pensat fer amb ella i els nens de P3 a P5.

Al cap de poca estona els pares i mares que utilitzen la Bee bot, i el simulador fet en Scratch, celebren amb alegria cada vegada que aconsegueixen que l'abelleta arribi al seu objectiu, i comproven de primera mà què es pot fer amb ella a nivell educatiu. Els membres del grup que fa el taller de programació en Scratch s'adonen que programar un joc pot ser tant apassionant com jugar amb ell, o fins i tot més.

Al finalitzar les sessions cares somrients indiquen que l'objectiu ha estat aconseguit, pares i mares marxen satisfets i amb ganes de parlar amb els seus fills del que han fet a l'escola.


Portes Obertes Programació i Robòtica from reginacarmelihorta on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada